Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat s-a urcat pe acoperișul Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu și a amenințat că se sinucide. Ar avea probleme în căsnicie

Un bărbat s-a urcat pe acoperișul Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu și a amenințat că se aruncă de acolo. Bărbatul ar fi ajuns în această situație după mai multe neînțelegerile avute cu soția sa. 

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 11:42

Vezi și

Pompieri, echipaje medicale şi poliţişti sunt mobilizaţi, vineri, la sediul de pe strada Tudor Vladimirescu al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde un bărbat s-a urcat pe acoperişul sediului spitalului, ameninţând că se aruncă.

Nemulţumirile bărbatului par a fi legate de faptul că are probleme cu soţia

Nemulţumirile bărbatului par a fi legate de faptul că are probleme cu soţia. La un moment dat, bărbatul a strigat că nu suportă ca al său copil să îi spună altcuiva ”tată”.

La locul incidentului au fost trimise o autoplatformă pentru lucru la înălţime, o autospecială pentru descarcerare, echipaje medicale. De asemenea, un mediator din cadrul Poliţiei judeţene se află acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat s-a urcat pe acoperișul Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu și a amenințat că se sinucide. Ar avea probleme în căsnicie