Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat și-a agresat fosta iubită, la un salon de cosmetică din Pitești. O altă femeie, care sărise în ajutor, a fost și ea lovită

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Pitești, județul Argeș, a fost reținut după ce și-a agresat fosta iubită, în vârstă de 29 de ani. O altă femeie, care a sărit în apărarea victimei, a fost și ea lovită.

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 16:34

Vezi și

Potrivit Poliției Argeș, oamenii legii au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență că un bărbat ar fi agresat două femei, care se aflau într-un salon de cosmetică, în cartierul Trivale, din Pitești. Din verificări s-a stabilit că bărbatul în vârstă de de 35 de ani, din Pitești, și-a agresat fosta concubină, în vârstă de 29 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii.

Bărbatul a lovit și o altă femeie care sărise să aplaneze conflictul

O altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, a fost și ea lovită, amenințată cu violența și provocarea de distrugeri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a agresat fosta iubită, la un salon de cosmetică din Pitești. O altă femeie, care sărise în ajutor, a fost și ea lovită