Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi-a dat foc din dragoste, pe o stradă din Capitală. Polițiștii l-au stins cu geaca unei femei şi un extinctor

Un bărbat și-a dat foc pe o stradă din Sectorul 3, pentru că suferea din dragoste. Polițiștii au intervenit imediat și au stins flăcările, însă bărbatul se află în stare foarte gravă. Martorii au privit șocați cum bărbatul arde, întis pe asfalt.

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 12:08

Vezi și

La data de 1 octombrie 2023, în jurul orei 04.10, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au observat pe o stradă, din Sectorul 3, un bărbat care și-a dat foc. 

Și-a dat foc din cauza unei decepții în dragoste

Polițiștii au intervenit imediat și au stins focul folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliție, salvând astfel viața bărbatului. La fața locului aceștia au solicitat un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri suplimentare.

Din primele informații, bărbatul ar fi recurs la gestul extrem din cauza unei decepții în dragoste. Bărbatul a fost internat în Unitatea de Arși, în stare foarte gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a dat foc din dragoste, pe o stradă din Capitală. Polițiștii l-au stins cu geaca unei femei şi un extinctor