Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi-a tăiat accidental picioarele, după ce s-a înfipt puternic cu maşina într-un parapet în timp ce fugea de poliţie, în Arad

Doi bărbaţi, dintre care unul rănit grav, au ajuns cu maşina înafara şoselei, după ce s-au înfipt într-un parapet metalic, într-o localitate din Arad. Şoferul fugea de poliţie, după ce nu a oprit la semnalele lor întrucât acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 07:57

Vezi și

Potrivit IPJ Arad, un echipaj de poliție din Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, a procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteză în localitatea Nădab. Mașina nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acesteia.

Pasagerul de 19 ani, rănit

Pe DJ 792, la km. 9, intr-o curbă la stânga, șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanț. În urma impactului, bărbatul aflat la volan, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce şi-ar fi secţionat picioarele cu parapetul metalic, iar unui tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

Din verificări, a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a tăiat accidental picioarele, după ce s-a înfipt puternic cu maşina într-un parapet în timp ce fugea de poliţie, în Arad