Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat și-a uitat borseta plină cu bani într-un magazin din Craiova. După aproape o lună, s-a trezit cu polițiștii acasă

După aproape o lună de când și-a uitat borseta cu 10.000 de lei în ea într-un magazin din Craiova, un bătrân de 72 de ani din Dăbuleni, județul Dolj, și-a luat orice gând de la ea. Doar că atunci când se aștepta mai puțin, bărbatul s-a trezit cu oamenii legii acasă.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 11:35

Un bărbat și-a uitat borseta plină cu bani într-un magazin din Craiova. După aproape o lună, s-a trezit cu polițiștii acasă

Pe 16 iulie, pensionarul aflat la Craiova și-a uitat borseta cu documtente și bani într-un magazin. Cum nu a mai găsit-o bărbatul a apelat la oamenii legii. După cercetări, polițiștii au reușit să îl identifice pe bărbatul care își însușise bunurile. Banii au fost recuperați, iar pensionarul i-a primit înapoi.

Ce spun polițiștii

Ieri, 6 august a.c., poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Craiova au recuperat o borsetă cu suma de 10.000 de lei, aparţinând unui bărbat de 72 de ani, din oraşul Dăbuleni.

Articolul continuă după reclamă

În fapt, în cursul zilei de 16 iulie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către bărbat cu privire la faptul că, în intervalul orar 13.30 – 14.00, şi-a uitat borseta ce conţinea documente personale şi suma de 10.000 de lei în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Tabaci, din municipiul Craiova, aceasta fiind ulterior însuşită de persoane necunoscute.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat, de 50 de ani, din comuna Ţuglui, bănuit de comiterea faptei. Cu această ocazie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, banii fiind recuperaţi şi restituiţi persoanei vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un bărbat și-a uitat borseta plină cu bani într-un magazin din Craiova. După aproape o lună, s-a trezit cu polițiștii acasă