Antena Meniu Search
x

Un bărbat care ar fi violat timp de 2 ani o fetiţă, arestat. Femeia care o îngrijea îi oferea dulciuri pentru a accepta abuzurile

Un bărbat din Brăila, care a violat în mod repetat o fetiță de 8 ani, a fost arestat. Agresiunile s-au petrecut pe parcursul a doi ani, când minora se afla în grija unei femei care, de asemenea, a ajuns în arestul poliției.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 14.12.2020, 16:48

Cei doi agresori au fost arestați preventiv.
Cei doi agresori au fost arestați preventiv. - Profimedia Images
  • Minora a fost agresată timp de doi ani, cânt s-a aflat în grija unei femei din Brăila.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Cei doi au fost arestați preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol în formă continuată, dar şi pentru coruperea sexuală a minorilor, scrie News.ro.

Conform anchetatorilor, timp de mai multe luni, din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, bărbatul a întreţinut acte sexuale cu o minoră, în vârstă de 10 ani în prezent, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa. 

În dosar a fost arestată şi o femeie. Procurorii susţin că aceasta avea fata în grijă şi o încuraja să suporte şi să întreţină cu bărbatul relaţii sexuale.

”Aceasta  din urmă, în schimbul promisiunii  şi oferirii de  dulciuri şi sume  de bani  modice  primite  de  la  inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră  să  suporte şi să întreţină acte sexuale  cu acesta. În acelaşi  scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei” , susţin procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un bărbat care ar fi violat timp de 2 ani o fetiţă, arestat. Femeia care o îngrijea îi oferea dulciuri pentru a accepta abuzurile