Antena Meniu Search
x

Un bătrân de 73 de ani din Arad s-a aruncat în faţa trenului, pentru că nu a putut trece peste moartea soţiei. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 50 de ani, iar femeia murise de curând

Un bătrân din Arad a luat o decizie de-a dreptul dramatică pentru că nu a putut trece peste moartea soţiei lui.

de Monica Palade

la 30.09.2021, 16:29

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 50 de ani, iar de curând femeia murise. Cuprins de disperare, dar şi de singurătatea apăsătoare pensionarul de 73 de ani a decis să îşi pună capăt zilelor.

Nu a putut să trăiască fără soţia sa

Omul s-a aruncat în faţa unui tren, chiar în depoul din oraş. Un martor a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns polițiștii de la transporturi și un echipaj SMURD. Bătrânul, mutilat şi inconştient, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Arad.

Pe drum, paramedicii SMURD l-au resuscitat pe bătrân, iar la spital manevrele au fost preluate de cadrele medicale de gardă, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. Rănile suferite de bărbat în urma accidentului au fost extrem de grave.

“În această dimineață, în jurul orei 11:00, am fost sesizați prin apel SNUAU 112, despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului în zona depoului CFR Arad. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii de la transporturi și un echipaj SMURD care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de 73 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 73 de ani din Arad s-a aruncat în faţa trenului, pentru că nu a putut trece peste moartea soţiei. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 50 de ani, iar femeia murise de curând