Antena Meniu Search
x

Video Un bătrân de 73 de ani din Brăila a plonjat cu maşina peste un sens giratoriu. Echipele de descarcerare l-au scos din vehicul

Accident mai puţin obişnuit noaptea trecută pe o stradă din Brăila. Un şofer de 73 de ani a plonjat peste un sens giratoriu.

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 08:32

Vezi și

În imaginile filmate, cel mai probabil, de o cameră de bord din altă maşină, se observă cum bărbatul intră cu viteză în sensul giratoriu, se ciocneşte violent de bordură şi pur şi simplu zboară. Şoferul a rămas blocat în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate de acolo. A ajuns la spital cu mai multe răni. Nu se ştie deocamdată dacă băuse înainte să se urce la volan.

Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva în acea zonă. De altfel, şoferii dau vina pe autorităţi şi spun că problema ar fi faptul că giratoriul nu este semnalizat luminos, astfel că noaptea e greu de identificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 73 de ani din Brăila a plonjat cu maşina peste un sens giratoriu. Echipele de descarcerare l-au scos din vehicul