Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un blindat TAB a făcut zob un Mitsubishi pe o stradă din Iaşi, în drum spre un exerciţiu militar. O şoferiţă a intrat din plin cu maşina în convoi

Accident neobişnuit în municipiul Iaşi. O şoferiţa neatentă şi-a făcut maşina praf după ce s-a izbit de un transportor blindat TAB, care se îndrepta cu un convoi militar spre un exerciţiu la poligonul de la garnizoana Mogoşeşti.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 09:56

Şoferiţa Mitusbishi-ului a intrat într-o clipă de neatenţie cu maşina în convoiul militar. Femeia a fost transportată la spital, după ce a suferit un atac de panică.

"În data de 26 octombrie, în jurul orei 6,30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat, în zona Granit, bulevardul Socola, judeţul Iaşi, în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escortă de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie "Războieni" spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti. A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţiei rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind negativ", a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, Brigada 15 Mecanizată "Podu Înalt".

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi nu au dat detalii despre acest accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un blindat TAB a făcut zob un Mitsubishi pe o stradă din Iaşi, în drum spre un exerciţiu militar. O şoferiţă a intrat din plin cu maşina în convoi