Antena Meniu Search
x

Un buzoian de 39 de ani, care s-a oprit să bea apă din fântână, a fost atacat cu brutalitate de o ursoaică cu doi pui

Un bărbat de 39 de ani din comuna Chiojdu, judeţul Buzău, a fost atacat de o ursoaică cu pui şi a ajuns la Unitate de Primiri Urgenţe a SJU Buzău cu multiple plăgi, dar în stare stabilă. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.08.2022, 15:27

- Shutterstock

Potrivit IJJ Buzău, bărbatul care a fost rănit în urma atacului a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe Buzău. La locul atacului se deplasează vânătorii, jandarmii, un medic veterinar şi primarul din localitate.

Atacul s-a produs în apropierea unei fântâni. Bărbatul atacat încărcase, împreună cu alţi trei localnici, o căruţă cu fân. Pe drum, s-au oprit să bea apă, iar acela a fost momentul în care o ursoaică cu doi pui a atacat. Bărbatul de 39 de ani a fost singurul atacat, ceilalţi localnici alertând autorităţile.

Potrivit medicului Adrian Zoican, şeful UPU al SJU Buzău  un pacient în vârstă de 39 de ani atacat de urs în localitatea Chiojdu, cu stare generală bună, prezentând multiple leziuni la nivelul capului, feţei, cervical posterior, hemitoracelui şi braţului stâng a fost adus duminică la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Buzău conştient şi cooperant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Evenimente » Un buzoian de 39 de ani, care s-a oprit să bea apă din fântână, a fost atacat cu brutalitate de o ursoaică cu doi pui