Antena Meniu Search
x

Un câine abandonat pe un câmp din Teleorman a alergat sute de metri după mașina stăpânului sperând să fie luat acasă. S-a oprit doar când a fost epuizat

A crezut că au fost scoși la plimbare de stăpâna lor și au coborât liniștiți din portbagaj, atunci când mașina a oprit. Nu au știut că avea să fie ultima dată când o vor vedea sau că din acel moment nu vor mai avea un loc pe care să-l numească acasă.

de Monica Palade

la 21.06.2022, 15:58

Vezi și

O femeie din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a condus kilometri în afara orașului ca să își abandoneze cei doi câini. A făcut-o la marginea comunei Drăgănești de Vede, informează reporterul Observator Paul Nanian. Deși e un loc periculos, unde mașinile circulă cu viteză, femeia a deschis portbagajul de unde au coborât animalele, după care a întors și a plecat.

A alergat după mașina stăpânei sperând că îl ia acasă

Nu a bănuit nicio clipă că în zonă, unde se întâmplă destul de des astfel de fapte, erau montate camere de supraveghere, pentru a-i opri pe oameni să își mai abandoneze animalele de companie. Și mai dureros este că unul dintre căței crezând că este doar uitat a alergat sute de metri după mașina stăpânei, în speranța că îl va lua din nou acasă. Nu a fost să fie. A fost văzut pe drumul comunal, când epuizat s-a oprit la un moment dat.

Un tânăr din comună a încercat să ia unul dintre căței, l-a hrănit, însă animalul a fugit, în speranța că își va găsi stăpâna, fără să știe că de fapt l-a abandonat pentru totdeauna și că l-a lăsat de fapt să moară.

Primarului comunei Drăgănești de Vede a sesizat Poliția Animalelor, care a reușit să o identifice pe femeie și a amendat-o cu 5.000 de lei pentru fapta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un câine abandonat pe un câmp din Teleorman a alergat sute de metri după mașina stăpânului sperând să fie luat acasă. S-a oprit doar când a fost epuizat