Antena Meniu Search
x

Un cățeluș a murit în brațele unei femei după ce a fost aruncat dintr-o mașină, "ca un sac de gunoi", în UK

Un cățeluș de opt săptămâni a murit în brațele unei femei, după ce un șofer la aruncat din mașină, ca pe un sac de gunoi, pe străzile din orașul Coventry.

de Redactia Observator

la 20.02.2021, 11:31

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - istockphoto.com
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Femeia a observat întreaga scenă și a încercat să salveze animalul, după ce a fost aruncat cu cruzime din mașină. Membrii Societății Regale de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale îl caută acum pe cel care s-a descotorosit astfel de patruped, potrivit Mirror.co.uk.

Martora se plimba pe stardă când a descoperit puiul, agonizând. L-a ridicat în brațe, încercând să-i aline suferința și pentru a-l încălzi. Când l-a ridicat, cățelușul a scos un sunet prelung. 

“Am văzut o mașină care a virat pentru a evita un obiect, apoi am văzut ceva ce părea a fi o pisică lovită de autovehicul. Când m-am îndreptat spre locul respectiv, mi-am dat seama că este vorba de un pui de câine. L-am luat în brațe și l-am auzit scoțând un sunet prelung. Am încercat să-l încălzesc, dar probabil murise deja în brațele mele”, a declarant femeia, sub protecția anonimatului. 

“Bietul puiuț mirosea foarte urât. Cred că nu a fost crescut în condiții potrivite. Nu pot înțelege cum cineva poate face ceva atât de crud”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un cățeluș a murit în brațele unei femei după ce a fost aruncat dintr-o mașină, "ca un sac de gunoi", în UK