Antena Meniu Search
x

Video Un chirurg renumit din Constanţa şi-ar fi mutilat 3 paciente. Medicul a continuat să opereze, deşi prima intervenţie greşită a fost în 2021

Un medic de chirurgie plastică din Constanţa este anchetat într-un caz de malpraxis. Şi-ar fi mutilat trei paciente. Prima intervenţie cu probleme a fost făcută în 2021. Dar doctorul a continuat să opereze. Următoarea operaţie greşită a făcut-o 2022, iar cea mai recentă în octombrie anul trecut. Medicul a fost plasat sub control judiciar pentru vătămare corporală din culpă ieri. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.01.2024, 12:35

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: Abia acum procurorii au reușit să pună cap la cap toate informațiile și toate probele, astfel că medicul a fost plasat ieri sub control judiciar timp de 60 de zile cel puțin, astfel că nu poate părăsi teritoriul României fără aprobarea procurorului care a dat această măsură. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce mai multe persoane au întâmpinat complicații în urma operațiilor făcute de acesta. La clinica din Constanța, procurorii au făcut percheziții, au ridicat două telefoane, asta pentru că nu au găsit alte documente relevante anchetei. Două dintre victime au fost operate și la clinică din București, deci nu este exclus că procurorii să ajungă, în cele din urmă, şi aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un chirurg renumit din Constanţa şi-ar fi mutilat 3 paciente. Medicul a continuat să opereze, deşi prima intervenţie greşită a fost în 2021