Antena Meniu Search
x

Un clujean și-a scos la vânzare boxele din parcare pe post de apartamente. Cât cere pentru "locuințele" fără ferestre

Românul inventiv face bani și din piatră seacă. Un clujean și-a scos la vânzare două boxe din parcare, transformate în apartamente printr-o agenție imobiliară din oraș, pentru care cere 30.000, respectiv 47.000 de euro.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 15:49

Locuințele, care figurează în Cartea Funciară a imobilului ca boxe/parcări au 47, respectiv 32 de metri pătrați. Ambele spații sunt ”racordate” la toate utilitatile: apa, canalizare, gaz si electricitate.

Și-a scos boxele la vânzare pe post de apartamente

Singura „problemă” este că încăperile nu sunt prevăzute cu ferestre, iar ventilatia este făcută doar prin casa scării sau prin parcare.

”În urma cu 2-3 ani, o singura persoană a cumpărat integral nivelul -2 și a început tot felul de activități (comerciale) în acest spațiu. Mai mult proprietarul a închis cu un grilaj metalic accesul la etajul -2, pe motiv ca intră oamenii străzii și își fac nevoile. (...) În bloc, în săptămâna aceasta au fost sesizări pentru scurgeri de gaze. În urma sesizarii către administrație, am primit un telefon de la domnul proprietar sa îmi spuna că el are doar boxe și că totul este construit cu firma autorizată și că este normal ca în garaje să existe gaz pentru încălzire, iar instalația de racordare la apa menajeră este autorizată. Acesta susține ca administrația blocului știe de situație și că a aprobat aceste lucrări”, a declarat un vecin pentru Știri de Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un clujean și-a scos la vânzare boxele din parcare pe post de apartamente. Cât cere pentru "locuințele" fără ferestre