Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un constănţean băut bine a ajuns la spital, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de la 4 metri înălţime, peste balustrada falezei din zona Cazinoului

Un bărbat de 52 de ani din municipiul Constanţa a ajuns la spital ieri după-amiază, după ce a căzut de la 4 metri înălţime, peste balustrada falezei din zona Cazinoului.

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 08:27

Cei aflaţi în zonă spun că bărbatul era băut, iar din această cauză s-ar fi dezechilibrat şi a căzut. Imediat, oamenii au sunat la 112, iar două echipe de medici s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului.

"La faţa locului ne-am deplasat cu un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă, bărbatul fiind resuscitat la faţa locului, din fericire fiind scos din stopul cardio respirator şi transportat ulterior la Spitalul Judeţean Constanţa, la Urgenţă, inconştient, şi predat cadrelor medicale de acolo pentru investigaţii medicale amănunţite", spune Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » Un constănţean băut bine a ajuns la spital, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de la 4 metri înălţime, peste balustrada falezei din zona Cazinoului