Antena Meniu Search
x

Un controlor a lovit o tânără şi a ameninţat călătorii, într-un tramvai din Bucureşti. "Dacă-mi dau vesta jos, vă bat pe toţi!" (Video)

Un incident revoltător a avut loc, astăzi, într-un tramvai care circulă pe linia 32, în Bucureşti. Un controlor a lovit o tânără, după ce fata a început să-l filmeze cu telefonul mobil.

Vezi și

Un incident revoltător a avut loc, astăzi, într-un tramvai care circulă pe linia 32, în Bucureşti. Un controlor a lovit o tânără, după ce fata a început să-l filmeze cu telefonul mobil.

Tânăra de 20 de ani ne-a povestit că bărbatul din imagini s-a urcat în tramvai, împreună cu alţi doi controlori, şi s-a aşezat pe scaun.

Când unii dintre călători i-au reproşat controlorului că nu cedează locul altor persoane, angajatul Societatăţii de Transport București (STB) "a început să-i ameninţe cu bătaia".

Fata a început să-l filmeze, moment în care controlorul a lovit-o cu piciorul.

Un controlor a agresat o tânără, după ce fata a început să-l filmeze cu telefonul mobil

"Dacă-mi dau vesta jos, nu mai ţin cont că sunt cotrolor şi vă bat pe toţi!"

"Am făcut o poză pentru a pune pe grupul cartierului din care suntem, acolo postăm chestii care ne deranjează de obicei. Altă controloare a spus că mă dă în judecată pentru că am făcut poza. Le-am spus că nu este normal ca în timpul serviciului, doi controlori să ocupe locurile din tramvai, în condiţiile în care ceilalţi plătesc pentru transport.

Lumea început să fie deranjată de atitudinea lor pentru că nu se ridicau. În filmare l-am prins doar pe unul dintre ei, în dreapta lui mai era un controlor pe scaun şi o controloare în picioare", a declarat tânăra pentru Observator.

Fata ne-a spus că a început să filmeze, după ce "controlorul din faţa mea i-a zis unei femei că o dă jos din tramvai, apoi a început să ne ameninţe cu bătaia".

"Dacă-mi dau vesta jos, nu mai ţin cont că sunt cotrolor şi vă bat pe toţi. Mie nu-mi pasă de locul ăsta de muncă", ar fi spus controlorul, potrivit fetei.

Tânăra a fost la Poliţie să reclame incidentul, însă oamenii legii au direcţionat-o spre Societatea de Transport București (STB). 

"Ca să dureze mai puţin, acolo vom depune plângerea", ne-a mai spus fata, care vrea ca bărbatul care a agresat-o să fie sancţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un controlor a lovit o tânără şi a ameninţat călătorii, într-un tramvai din Bucureşti. "Dacă-mi dau vesta jos, vă bat pe toţi!" (Video)