Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un copac s-a prăbuşit peste o femeie, în Parcul IOR din Bucureşti. Bătrâna, ajutată de trecători până la venirea ambulanţei

Incident grav în parcul IOR din Capitală. O femeie de 75 de ani a fost rănită după ce un copac s-a prăbuşit din senin. Femeia a fost scoasă de trecători înainte ca echipajele de salvare să ajungă la faţa locului. Este conştientă şi fost transportată la spital cu răni la un picior. 

de Redactia Observator

la 18.06.2023 , 21:12

O femeie de 75 de ani a fost rănită în Parcul IOR de un copac care a căzut. Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, pompierii au avut 11 intervenții în București. Acestea au constat în îndepărtarea a nouă copaci, a unui stâlp și a unui element de construcție desprins de pe fațada unei clădiri. Au fost avariate mașini mașini.

Femeie rănită de un copac prăbuşit în Parcul IOR

În jurul orei 17.30, angajații ISU au intervenit pentru acordarea primului ajutor pentru o persoană rănită de caderea unui copac, în Parcul IOR. „Victima a fost găsită în stare de constiență, prezenta hemoragie la nivelul unui membru inferior. După stabilizare la fața locului a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență București de un echipaj SABIF”, a transmis ISU București-Ilfov.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un copac s-a prăbuşit peste o femeie, în Parcul IOR din Bucureşti. Bătrâna, ajutată de trecători până la venirea ambulanţei