Antena Meniu Search
x

Un copil a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2. Băiatul a picat pe pământ, paramedicii l-au dus conștient la spital

Un copil de 11 ani a căzut de la etajul șase al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Paramedicii l-au transportat la UPU de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" conștient și echilibrat hemodinamic.

de Redactia Observator

la 17.06.2021, 19:56

Vezi și

"Astăzi, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din sectorul 2. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost declanșate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru stabilirea situației de drept", au transmis reprezentanții Poliției.

Copilul care a căzut de la etajul 6 ar avea ADHD

Minorul, în vârstă de 11 ani, fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu". Din primele informații, băiatul ar fi diagnosticat cu ADHD (tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate). A ajuns la Urgențe conștient, echilibrat hemodinamic, policontuzionat (facial, trunchi, membre). În acest moment băiatul este in investigații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un copil a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2. Băiatul a picat pe pământ, paramedicii l-au dus conștient la spital