Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un copil a murit în mașina zdrobită de un microbuz, într-un teribil accident în Bihor. Imagini de la locul tragediei

Accident cumplit joi după-amiază, pe DN 79, în judeţul Bihor, între un microbuz şi un autoturism. Un copil a murit după ce a rămas încarcerat în mașina zdrobită, salvatorii găsindu-l în stop cardio-respirator.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 21:04

”ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieşirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate 6 persoane (din care doi minori) aflate într-un microbuz şi un autoturism”, a transmis, joi, ISU Bihor.  

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospeciala de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale SAJ.

”Echipajul de descarcerare a acţionat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici evaluează victimele şi le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare”, au mai precizat pompierii.  

Un alt copil a fost rănit în accident

Două victime au refuzat să meargă la spital, la UPU fiind transportate două persoane, un adult și un copil. Polițiștii au început o anchetă.

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată pe DJ 797 pentru direcţia Oradea - Salonta şi pe DC 77 pentru direcţia Salonta - Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un copil a murit în mașina zdrobită de un microbuz, într-un teribil accident în Bihor. Imagini de la locul tragediei