Video

Un copil de 10 ani a murit, după ce a fost lovit de o autoutilitară în Bistriţa-Năsăud. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

De Monica Palade.
Publicat: 27.01.2021, 17:31.
Actualizat: 27.01.2021, 17:31

Tragedie în localitatea bistrițeană Ciceu Mihăiești. Un copil de 10 ani a murit, după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DN17.

Copilul şi mama sa traversau strada printr-un loc nepermis, când micuţul a zbughit de lângă mama sa, fiind luat din plin.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și SMURD au sosit la faţa locului, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

O clipă de neatenţie fatală

„Copilul de 10 ani a fost găsit de echipajul B2 SAJ în stop cardio-respirator cu multiple traumatisme grave, fracturi deschise și hemoragii. I s-a aplicat protocolul de resuscitare la fata locului dar din păcate organismul victimei nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat la locul evenimentului. Nu a mai fost preluat de elicopterul SMURD”, a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.