Antena Meniu Search
x

Un copil de 13 ani a sărit cu bicicleta direct în faţa unei maşini la Moara Domnească. Şoferiţa nu a mai avut timp să-l evite

Un copil în vârstă de 13 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral după ce a fost lovit, miercuri seara, de o maşină în localitatea Moara Domnească.

de Redactia Observator

la 29.06.2022, 22:15

- Shutterstock

Potrivit cercetărilor efectuate la locul producerii accidentului, copilul se afla pe bicicletă şi ar fi ieşit fără să se asigure de pe un drum secundar, pe drumul principal.

"Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Moara Domnească a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un minor în vârstă de 13 de ani, din localitatea Moara Domnească, ar fi fost acroşat de un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Manoliu.

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un copil de 13 ani a sărit cu bicicleta direct în faţa unei maşini la Moara Domnească. Şoferiţa nu a mai avut timp să-l evite