Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 14 ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a fost lovit de o locomotivă când traversa calea ferată de la Ițcani

Un copil de 14 ani și-a văzut moartea cu ochii, în Suceava. Băiatul a supraviețuit în mod miraculos, după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa calea ferată pe sub pasarela de la Ițcani.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 19:05

Vezi și

Copilul de 14 ani a fost lovit în timp ce traversa calea ferată pe sub pasarela CFR de la Ițcani de o locomotivă care circula izolat, adică fără a tracta vagoane, potrivit Monitorulsv.ro.

A supraviețuit miraculos, după ce a fost lovit de o locomotivă

Zona unde s-a produs accidentul este folosită frecvent de localnici pentru traversarea căii ferate, iar locomituva care l-a lovit pe copil avea viteză redusă în acea zonă.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Suceava chemat de urgență la fața locului l-a găsit pe minor între linii, confuz, în stare de șoc, dar starea lui este stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un copil de 14 ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a fost lovit de o locomotivă când traversa calea ferată de la Ițcani