Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 15 ani şi-a pierdut piciorul, după ce a fost prins sub tren, în Vatra Dornei. Avea căşti pe urechi şi telefonul în mână, spun martorii

O dramă cumplită a avut loc marți dimineață în centrul municipiului stațiune Vatra Dornei. Un băiat în vârstă de 15 ani, elev, care, conform martorilor, avea căștile pe urechi și telefonul în mână, nu a fost atent și nu a observat apropierea trenului. Copilul a fost prins sub tren, în apropiere de Gara Vatra Dornei Băi, potrivit Monitorului de Suceava.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 18:01

Vezi și

Managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, Valentin Stan, a declarat că la fața locului a mers o ambulanță care l-a transportat pe copil la Compartimentul Primiri Urgențe al spitalului dornean, unde a fost stabilizat. De la Vatra Dornei a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Copii "Sf. Maria" din Iași.

Managerul a mai spus că echipajul medical a recuperat și partea de picior amputată de tren, care a fost menținută viabilă cu gheață, în vederea reconstrucției. "Sperăm să fie bine", a mai spus Valentin Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un copil de 15 ani şi-a pierdut piciorul, după ce a fost prins sub tren, în Vatra Dornei. Avea căşti pe urechi şi telefonul în mână, spun martorii