Antena Meniu Search
x

Un copil de 7 ani a fost rănit în sediul Primăriei Capitalei, după ce o statuetă a căzut pe el

Incident grav în sediul Primăriei Capitalei, unde o statuetă a căzut peste un copil chiar la intrare în instituţie, informează reporterul Observator Bogdan Dinu. 

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 14:40

Copilul a fost dus la spital, iar polițiștii efectuează cercetări. Se pare că băiatul a încercat să se urce pe acea coloană, moment în care aceasta s-a desprins şi statueta a căzut peste el. Oamenii legii continuă cercetările la faţa locului. 

Ce spun poliţiştii  

„În cursul acestei zilei, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unei instituții publice, o statuetă ar fi căzut peste un minor”, anunță Poliția Capitalei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în momentul de față efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. „Minorul a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, adaugă Poliția Capitalei.

Potrivi unor surse, instituția în care a fost rănit copilul este Primăria Generală a Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un copil de 7 ani a fost rănit în sediul Primăriei Capitalei, după ce o statuetă a căzut pe el