Antena Meniu Search
x

Un copilaş de nici 3 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Rovinari. Poliţia i-a deschis dosar penal mamei

Un copil de aproape 3 ani din judeţul Gorj a ajuns, miercuri, la spital după ce a căzut de la etajul patru. El era acasă cu mama sa care nu l-a supravegheat. Copilul s-a urcat pe un ATV de jucărie, apoi pe geamul care era deschis şi a căzut. Mama l-a transportat la spital, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 21:43

Un copilaş de nici 3 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Rovinari. Poliţia i-a deschis dosar penal mamei
- DSU

”În după-amiaza aceasta, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizati prin apelul 112 de un medic în cadrul Spitalului Orăşenesc Rovinari, cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul sau, de 2 ani şi 9 luni,  despre care mama sa a comunicat că a căzut de la et. 4, din imobilul unde locuiesc”, a transmis, miercuri seară, IPJ Gorj.

Echipa operativă care a constatat că, în timp ce copilul se afla la domiciliu împreună cu mama sa, fiind lăsat nesupravegheat, a căzut pe gemul sufrageriei de la et. 4 al blocului. Copilul s-a urcat pe geamul care era deschis, după ce, în prealabil, s-a urcat pe un ATV de jucărie.

”Băieţelul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Rovinari, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transportat cu un echipaj medical la Spitalul Judeţean nr. 1 Craiova, unde urmează să-i fie efectuate investigaţii suplimentare”, au mai transmis poliţiştii. Aceştia au precizat că s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un copilaş de nici 3 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Rovinari. Poliţia i-a deschis dosar penal mamei