Antena Meniu Search
x

Video Un crater uriaș a apărut în centrul Bucureștiului: "Nu dăm niciun detaliu. Nu dăm niciun detaliu!"

Avem, în sfârşit magistrala de metrou Drumul Taberei, dar încep să ni se dărâme drumurile din cauza ei. După ce în urmă cu cinci ani pământul s-a surpat la staţia Eroilor, ieri asfaltul a cedat din nou la doar câţiva metri de staţia inaugurată în urmă cu nici trei luni. Un crater uriaş s-a format pe prima bandă a unei şosele intens circulate.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 03.12.2020, 09:39

Vezi și
  • Câţiva muncitori au fost trimişi să vadă ce se întâmplă.
  • Tot ce au putut să facă a fost să acopere craterul cu nisip şi pietriş.

Bucureşti. Capitală europeană. Şoseaua Panduri, unul dintre cele mai importante bulevarde. În apropierea unei noi staţii de metrou, s-a căscat un hău.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator:

"Mai bine de un metru si jumatate are acest crater format la nici 20 de metri de statia de metrou proaspat inaugurata din Drumul Taberei. Ocupa practic prima banda de circulatie".

Câţiva muncitori au fost trimişi să vadă ce se întâmplă. Tot ce au putut să facă a fost să acopere craterul cu nisip şi pietriş.

Muncitorii nu ştiu dacă de vină sunt săpăturile pentru metrou sau groapa a apărut de la o avarie în subteran la sistemul de canalizare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Singurele reacţii ale autorităţilor au fost avertizările Poliţiei Rutiere. 

"Administratorul drumului împreună cu deținătorii de rețele edilitare vor aplica restricții de circulație etapizat, în funcție de complexitatea și gravitatea situației, de la blocarea unui benzi până la blocarea în totalitate a sensului de deplasare. Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă"Brigada Rutiera.

Şi o explicaţie că, momentan nu există explicaţie. 

Explicaţia Apa Nova:

"Cu această ocazie, au fost prelevate probe de apă şi s-au luat măsuri de izolare a tuturor reţelelor de apă adiacente zonei, pentru a verifica incidenţa acestora asupra fenomenului semnalat. După finalizarea şi coroborarea rezultatelor acestor verificări, se va putea determina cu exactitate cauza producerii evenimentelor". 

Între timp, la câţiva metri distanţă de muncitorii care peticeau drumul, trotuarul s-a lăsat şi el. Nu este prima dată când lângă aceeaşi magistrală de metrou, asfaltul se surpă.

În 2015, la nici un kilometru distanţă, în zona Eroilor, alunecările de teren au fost la un pas să înghită mai multe locuinţe. Atunci, întreaga zonă a fost închisă în întregime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un crater uriaș a apărut în centrul Bucureștiului: "Nu dăm niciun detaliu. Nu dăm niciun detaliu!"