Antena Meniu Search
x

Un cunoscut cascador şi soţia lui, bătuţi pe trecerea de pietoni. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital (VIDEO)

Soţia lui Marian Chirvase a fost lovită cu pumnii şi a ajuns la spital. Totul după ce un şofer a fost la un pas să-i accidenteze pe trecere.

Vezi și

Soţia lui Marian Chirvase a fost lovită cu pumnii şi a ajuns la spital. Totul după ce un şofer a fost la un pas să-i accidenteze pe trecere, iar soţii i-au cerut explicaţii. Acum, agresorul este cercetat în stare de libertate.

Soția cascadorului Marian Chirvas, bătută în plină stradă. Femeia se află internată în stare gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon, după ce trei indivizi aflați într-o mașină au atacat-o atât pe ea, cât și pe soțul ei.

Atunci când a văzut că mașina în care se aflau cei trei bărbați se îndreptau către ei, fără să încetinească la trecerea de pietoni, cascadorul a aruncat cu o sticlă de apă, moment în care indivizii au sărit la bătaie. Soția cascadorului a fost lovită crunt, atunci când a sărit în apărarea soțului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un cunoscut cascador şi soţia lui, bătuţi pe trecerea de pietoni. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital (VIDEO)