Antena Meniu Search
x

Video Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Timişoara. Filtre ale poliţiei în trafic, pentru prinderea bărbatului

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, condamnat pentru infracţiuni rutiere la 1 an şi 6 luni de închisoare a evadat în această dimineaţă de la secţia exterioară a Penitenciarului Timişoara. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.05.2022, 14:05

Vezi și

Alarma a fost dată în jurul orei 9:50, când s-a constatat că deţinutul Mois Gheorghe Grigore a părăsit incinta penitenciarului. Pentru prinderea acestuia au fost organizate grupuri de căutare și au fost blocate căile de acces în Buziaș.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză,  cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze Penitenciarul Timișoara.

Comunicatul poliţiştilor

"Miercuri,  04.05.2022, în jurul orei 9.50 s-a constatat că deţinutul MOIS GHEORGHE GRIGORE, în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni  de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru  interior aflat în cadrul secției exterioare Buziaș. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră. Menționăm că părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani. Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză,apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Timişoara. Filtre ale poliţiei în trafic, pentru prinderea bărbatului