Antena Meniu Search
x

Un deţinut periculos a evadat din Penitenciarul Jilava. Poliţia a organizat filtre pentru prinderea fugarului

Un deţinut condamnat pentru tâlhărie a evadat, în această dimineaţă, din Penitenciarul Jilava, unde era închis pentru 10 ani. Bărbatul a părăsit penitenciarul, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.

Un deţinut periculos a evadat din Penitenciarul Jilava. Poliţia a organizat filtre pentru prinderea fugarului - Arhivă

Un deţinut condamnat pentru tâlhărie a evadat, în această dimineaţă, din Penitenciarul Jilava, unde era închis pentru 10 ani. Bărbatul a părăsit penitenciarul, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.

În această dimineaţă, în jurul orei 00.55, deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, regim semideschis, a părăsit penitenciarul, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului București Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov si Poliția de Frontieră, DGPMB, IPJ Călărași.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112.  De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Bucureștiul Jilava la telefon:(021) 4570182, 021 4570654, 0757087957.

Semnalmentele deţinutului fugar:

Înălţimea (cm): 169, tipul frunţii: îngustă, tipul nasului: drept, tipul ochilor: căprui, tipul gurii: mică, tipul bărbiei: bilobată, tipul urechilor: mijlocii d. t., tipul feţei: dreptunghiulară, tipul părului: gri întins, tipul sprâncenelor: arcuite, tipul bărbii: barbă rasă, tipul mustăţii: nu poartă, tipul corpolenţei: atletică,

Semne particulare: tatuaje pe umeri - purta geacă culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron și pantofi sport tip adidas culoare neagră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un deţinut periculos a evadat din Penitenciarul Jilava. Poliţia a organizat filtre pentru prinderea fugarului