Meniu
Search
x

Un electrician a murit după ce a verificat curentul electric cu mâna, în timpul unor lucrări, în Galați

Un electrician a murit în timpul unor lucrări în localitatea Smârdan din Galați, după ce a verificat curentul electric cu mâna. Colegii lui nu au putut face nimic pentru a-l salva.

De Redactia Observator la 15.09.2021, 08:38

În dată de 14 septembrie, în jurul orei 10, în localitatea Smârdan din județul Galați, s-a produs un accident soldat cu decesul victimei - un bărbat în vârstă de 53 de ani angajat că electrician la SC Electromontaj SĂ - Sucursala Bacău.

O echipa formată din patru lucrători executau lucrări de măsurători pentru racordare descărcători +TT+ bobina. La două din faze s-au efectuat măsurători și s-au montat atenuatori de inducție. La cea de a treia faza, fiind o lucrare complexă, au lucrat două persoane, una fiind victima. Aceasta s-a electrocutat în timp ce verifica cu mâna existenţa curentului electric în firul de înaltă tensiune nealimentat, că urmare a existenţei curenţilor electrici induşi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un electrician a murit după ce a verificat curentul electric cu mâna, în timpul unor lucrări, în Galați