Meniu LIVE
Search
x

Video Un elev de clasa a VI-a este bătut până la leșin de mai mulți adolescenți, în Vaslui. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz

Imagini revoltătoare apărute pe rețelele sociale, în Vaslui. Un băiat de clasa a VI-a este bătut până la leșin de mai mulți adolescenți. Potrvit Vremea Noua, polițiștii s-au atuosesizat în acest caz.

De Redactia Observator la 20.02.2021, 20:41
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Imaginile au fost publicate pe contul de Instagram Stop Bully. Incidentul s-ar fi petrecut în Huși, județul Vaslui, potrivit sursei citate. “Foarte multe persoane ne-au trimis la adresa redacției acest videoclip cu niște adolescenți de clasa a 8-a, a 9-a, din Huși, județul Vaslui”, precizează administratorii paginii de Facebook.

În imagini se observă cum mai mulți adolescenți se încurajează unii pe alții să lovească un băiat deja căzut la pământ. În înregistrare se aud râsete, iar unul dintre agresori striga către ceilalți să-l lovească pe cel afla la pământ, în cap. 

Victima rămâne inconștientă, în urma loviturilor primite. Ulterior, adolescenții se îndeamnă să plece acasă. 

Poliția municipiului Huși s-a autosesizat în acest caz. Iar vineri seară au reușit să identifice victima și pe agresorii acesteia. S-a deschis un dosar penal în acest caz.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un elev de clasa a VI-a este bătut până la leșin de mai mulți adolescenți, în Vaslui. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz