Antena Meniu Search
x

Un elev din Craiova a fost bătut de un coleg de clasă în pauza dintre cursuri. Agresorul are 15 ani

Un băiat, în vârstă de 16 ani, a fost agresat fizic, în pauza dintre orele de curs. Cea care a sesizat autoritățile cu privire la acest incident este chiar mama copilului bătut. Agresorul minorului este un coleg de clasă, care are 15 ani. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 10.01.2023, 13:10

Un elev din Craiova a fost bătut de un coleg de clasă în pauza dintre cursuri. Agresorul are 15 ani
Un elev din Craiova a fost bătut de un coleg de clasă în pauza dintre cursuri. Agresorul are 15 ani - Facebook, Baltaretu Florin

O femeie, în vârstă de 45 de ani, a depus o plângere la Poliție, după ce fiul ei, de 16 ani, a fost agresat fizic de un coleg de clasă, în pauza dintre orele de curs. Oamenii legii au început cercetările, pentru a stabili exact cum s-a întâmplat incidentul, și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

"La data de 09 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost sesizaţi prin plângere scrisă, de o femeie de 45 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, fiul său, un minor de 16 ani, ar fi fost agresat fizic de un coleg de clasă, în vârstă de 15 ani, în pauza dintre orele de curs.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un elev din Craiova a fost bătut de un coleg de clasă în pauza dintre cursuri. Agresorul are 15 ani