Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţul înşelat a dat cu maşina peste amantul soţiei, la Focşani. Crezând că l-a omorât, s-a sinucis (Video)

Sfârşit tragic pentru un focșănean de 49 de ani. Bărbatul și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt, aruncându-se efectiv în fața unui tren Regio, la ieșire din Focșani în dreptul pasarelei spre Odobești.

de Redactia Observator

la 06.09.2018 , 11:39

Gelos şi plin de furie, un focşănean a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, apoi s-a aruncat în faţa trenului Gelos şi plin de furie, un focşănean a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, apoi s-a aruncat în faţa trenului - monitoruldevrancea.ro

Sfârşit tragic pentru un focșănean de 49 de ani. Bărbatul și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt, aruncându-se efectiv în fața unui tren Regio, la ieșire din Focșani în dreptul pasarelei spre Odobești.

Înainte de a-şi lua viaţa, omul ar fi lovit intenționat cu maşina un alt bărbat, din motive de gelozie. Se pare că victima era amantul soţiei sale şi tocmai ce mergea la femeie.

După ce l-a lovit pe bărbat, soţul gelos s-a întors acasă, a lăsat mașina, după care s-a aruncat în fața trenului.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști de la Transporturi Feroviare, două echipaje ale ISU și unul de ambulanță.

Pe acelaşi subiect

La scurtă vreme, bărbatul a fost identificat de cumnatul său, venit la locul tragediei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au avut în acel moment confirmarea faptului că cel care s-a aruncat în fața trenului este aceeași persoană căutată de polițiștii rutieri după ce ar fi părăsit locul unui accident. 

”Din primele cercetări se pare că acesta (n.r.- persoana care a fost lovită de tren) este autorul unui accident cu fugă de la fața locului petrecut mai devreme pe Strada Vrancei, unde un pieton a fost acroșat de un autoturism și accidentat ușor. Victima accidentului a furnizat polițiștilor marca și numărul de înmatriculare al autoturismului implicat, acesta fiind identificat la adresa proprietarului”, a precizat comisarul șef Zorel Burlan, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea. 

Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Soţul înşelat a dat cu maşina peste amantul soţiei, la Focşani. Crezând că l-a omorât, s-a sinucis (Video)