Antena Meniu Search
x

Video Un fost militar a încercat să se sinucidă într-o casă părăsită din Pitești. O femeie l-a văzut cu funia în mână și a alertat poliția

Un fost militar a fost salvat de la moarte de un echipaj de la poliţia locală, în Piteşti. Bărbatul de 46 de ani ar fi vrut să-şi ia viaţa, după o ceartă pe care ar fi avut-o cu fiul său, care este internat într-un centru de plasament. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 15.06.2023, 14:01

Vezi și

Bărbatul de 46 de ani a fost văzut de o femeie în timp ce intra într-o casă părăsită dintr-un cartier din Pitești cu o funie în mână. Ea a fost cea care a alertat poliția locală, iar agenții au plecat de îndată spre acel loc. Ajunși acolo, polițiștii au găsit fostul militar în clădirea abandonată și, după câteva minute de discuții și negocieri, au reușit să-l convingă să renunțe la intenția sa și să-i însoțească. 

Fost militar, salvat de la moarte în Pitești

Atunci le-a spus că totul a fost declanşat de o discuţie aprinsă pe care a avut-o cu fiul său, internat într-un centru de plasament din Argeș.

Fostul militar a ajuns în custodia poliţiei naţionale, ulterior fiind dus la spital pentru investigaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un fost militar a încercat să se sinucidă într-o casă părăsită din Pitești. O femeie l-a văzut cu funia în mână și a alertat poliția