Antena Meniu Search
x

Un fost viceprimar din Bihor, găsit mort lângă combina de recoltat. Primăriţa crede că ar fi făcut infarct

Sfârşit tragic pentru un fost viceprimar din comuna bihoreană Drăgăneşti. Florin Sala a murit subit şi a fost găsit chiar lângă combina de recoltat. Bărbatul avea doar 52 de ani.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 16:35

Un fost viceprimar din Bihor a murit, după ce a căzut sub combina de recoltat

Tragedia s-a produs pe un teren agricol, unde bărbatul strângea recolta. Trupul neînsufleţit a fost găsit chiar lângă combină. Se crede că bărbatului i s-ar fi făcut rău. A mai apucat să oprească utilajul, înainte de a se prăbuși la pământ. A fost găsit de un localnic lângă utilaj. Bărbatul a sunat la 112. Politicianul a fost resuscitat la fața locului, fără succes, însă. 

Primăriţa crede că bărbatul ar fi făcut infarct. Procurorii au deschis un dosar penal în cadrul căruia cercetează cum s-a petrecut accidentul. Corpul bărbatului a fost dus la medicină legală pentru necropsie.

Florin Sala a fost viceprimar al comunei în mandatul 2016 - 2020. În prezent el era consilier local ales pe listele PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un fost viceprimar din Bihor, găsit mort lângă combina de recoltat. Primăriţa crede că ar fi făcut infarct