Video

Un gălăţean s-a trezit peste noapte cu maşina răsturnată în şanţ. Ce ipoteză iau în calcul oamenii legii

De Redactia Observator.
Publicat: 29.04.2021, 14:12.
Actualizat: 29.04.2021, 14:13

Iar drumurile româneşti nu contenesc să ne uimească.

La Galaţi un şofer care şi-a lăsat maşina peste noapte într-o parcare amenajată la marginea şoselei a găsit-o dimineţă răsturnată în râpa din apropiere. Cel mai probabil, omul nu a tras frâna de mână, iar maşina a plecat la vale de una singură.

Ca să o scoată de acolo şoferul a avut nevoie de ajutorul unei firme de tractări. Incidentul le-a atras atenţia şi poliţiştilor, care au stabilit că nu e vorba despre vreo infracţiune, ci doar de neateţia şoferului. Echipajul a rămas totuşi în zonă pentru a dirija circulaţia.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.