Antena Meniu Search
x

Video Un individ gol pușcă a semănat teroare în Bacău. După ce a alergat haotic pe străzi, s-a năpustit asupra unei tinere, într-o stație de autobuz

Clipe de groază trăite de o tânără din Bacău, într-o staţie de autobuz din oraş. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Ea a fost atacată de un bărbat dezbrăcat, cu probleme psihice, care ar fi fugit dintr-un centru. În ajutorul fetei au sărit doi trecători, care au reuşit să-l sperie pe individ.  

de Adrian Obreja

la 21.07.2023, 13:51

Vezi și

Totul s-a terminat cu un dosar penal pentru tâlhărie și urltraj contra bunelor moravuri. Asta, după ce, în după-amiaza acelei zile, un bărbat a semănat panică pe strada 9 mai din Bacău.

Imaginile au fost surprinse de un martor, iar în înregistrare se vede cum bărbatul aleargă dezbrăcat, la un moment dat traversează de pe o parte pe alta a străzii, într-o stație de autubuz, unde se năpustește asupra unei femei, îi smulge geanta și încearcă să fugă cu ea.

Bărbatul are afecțiuni psihice și ar fi fugit din spital

Atunci, doi bărbați au sărit în ajutorul femeii și l-au pus pe fugă pe individul dezbrăcat.

Alți martori au sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde l-au și identificat pe bărbat. Vorbim despre un individ cu afecțiuni psihice, care este înregistrat în cadrul unui spital de specialitate. Se pare că de acolo ar fi fugit în acea zi.

A fost deschis un dosar penal, iar femeia căreia i-a fost luată geanta de pe umăr se află în afara oricărui pericol. În schimb, s-a ales cu o sperietură zdravănă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un individ gol pușcă a semănat teroare în Bacău. După ce a alergat haotic pe străzi, s-a năpustit asupra unei tinere, într-o stație de autobuz