Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La Satu Mare, două femei nevinovate au fost ucise la 11 ani distanţă în acelaşi local, care pare blestemat. Ambele erau angajate la Casablanca

Casablanca, numele celebrului film, va rămâne o amintire de groază în Satu Mare. Două femei nevinovate au murit într-un local cu acelaşi nume.

de Redactia Observator

la 05.03.2018 , 20:04

Casablanca, numele celebrului film, va rămâne o amintire de groază în Satu Mare. Două femei nevinovate au murit într-un local cu acelaşi nume, la interval de unsprezece ani. Una dintre ele, o mamă care îşi creştea singură fiica, a fost ucisă, azi-noapte, în timpul unui jaf. Cel care este suspectat că i-a luat viaţa a lovit-o şi a fugit cu banii din casa de marcat, însă a fost prins când încerca să fugă din ţară.

El este Ştefan Roman. Are 36 de ani şi este întors de curând în ţară. E principalul suspect al jafului, spun poliţiştii. Iniţial, ar fi pierdut bani la jocuri de noroc în motelul Casablanca, din apropierea gării din Satu Mare. A plecat cu scandal, dar s-a întors câteva ore mai târziu, cu un plan diabolic, dar şi cu un taxi, care l-a aşteptat afară cu motorul pornit. Cum a intrat, a lovit-o pe singura angajată aflată în local la acea oră şi a început să scotocească după bani. 

Căzută pe podea, Nicoleta Duncă a reuşit să îi trimită un mesaj colegei ei. I-a scris că nu se simte bine şi că are nevoie de ajutor. Erau ultimele ei clipe, în viaţă.

Vezi și

După 10 minute, atacatorul Nicoletei a fugit cu taxiul care îl aştepta. Când au ajuns poliţiştii, femeia era singură în local, dar fără suflare. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, bărbatul a fost identificat rapid şi dat în urmărire. A fost prins în timp ce încerca să fugă din ţară prin Vama Urziceni. Era obişnuit cu fărădelegile, spun apropiaţii.

În urmă cu aproape 11 ani, o altă angajată a fost ucisă, în acelaşi local din Satu Mare. În 2007, un paznic angajat de trei săptămâni a decapitat o barmaniţă pentru că nu a vrut să-l lase să folosească aparatele cu jocuri de noroc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » La Satu Mare, două femei nevinovate au fost ucise la 11 ani distanţă în acelaşi local, care pare blestemat. Ambele erau angajate la Casablanca