Antena Meniu Search
x

Un meci de fotbal din judeţul Timiş, suspendat după ce a fost spartă cutia milei. Echipa gazdă riscă să piardă la "masa verde"

Ligile inferioare continuă să ofere unele dintre cele mai savuroase poveşti din lumea fotbalului. Ultima "păţanie" s-a consumat duminică, 20 iunie, în judeţul Timiş, la un meci din liga a şasea.

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 12:56

Un meci de fotbal din judeţul Timiş, suspendat după ce a fost spartă cutia milei. Echipa gazdă riscă să piardă la "masa verde"

Partida dintre Nitchidorf şi Steaua Roşie Bulgăruş a fost suspendat înainte de a se încheia prima repriză după ce poliţistul desemnat să asigurea ordinea a plecat de la meci, informează Opinia Timişoarei. Omul legii a plecat în interes de serviciu: un hoţ a spart cutia milei dintr-o biserică din localitatea vecină şi toţi poliţiştii din zonă au fost chemaţi pentru a rezolva cazul.

Jucătorii oaspeţilor de la Steaua Roşie Bulgăruş au observat absenţa poliţistului de la meci şi au cerut întreruperea partidei. Arbitrul a fost nevoit să respecte regulamentul şi, după ce a aşteptat cele 3 minute prevăzute, a fluierat finalul confruntării. Gazdele de la Nitchidorf trebuie acum să demonstreze că plecarea poliţistului a fost justificată, altfel vor pierde meciul cu 0-3 la masa verde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un meci de fotbal din judeţul Timiş, suspendat după ce a fost spartă cutia milei. Echipa gazdă riscă să piardă la "masa verde"