Antena Meniu Search
x

Un medic a murit după ce a căzut de la etajul V al unui hotel din Cluj-Napoca. Bărbatul de 33 de ani s-ar fi aruncat de la balcon

Un medic, fost cadru didactic la UMF Cluj, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul V al unui cunoscut hotel din Cluj, miercuri. Echipajele medicale prezente la fața locului au constatat că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

de Monica Palade

la 22.10.2021, 13:14

Un medic a murit după ce a căzut de la etajul V al unui hotel din Cluj-Napoca. Bărbatul de 33 de ani s-ar fi aruncat de la balcon

Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

'Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Arad, echipajele medicale prezente la faţa locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei", informează IPJ Cluj.

Apelul la 112 a fost dat de o femeie cazată în hotel

Bărbatul se cazase în hotel cu o zi înainte, seara, fără niciun bagaj. Specialist în genetică, medicul lucra la un laborator unde se ocupa de testele PCR. Potrivit colegilor, volumul de muncă era normal, pentru că marea majoritate a oamenilor se testează acum acasă. În luna septembrie, medicul renunţase la catedra de la UMF Cluj.

Apelul la 112 a fost dat de o femeie, cazată şi ea în hotel, care i-a văzut trupul pe acoperişul terasei, informează reporterul Observator Alex Prunean. În camera 503, unde medicul a stat până atunci, anchetatorii au descoprit lucrurile răvăşite şi mai multe sticle de alcool goale. În tot acest timp, medicul nu a primit vizita nimănui şi nici nu a lăsat vreun bilet de adio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un medic a murit după ce a căzut de la etajul V al unui hotel din Cluj-Napoca. Bărbatul de 33 de ani s-ar fi aruncat de la balcon