Antena Meniu Search
x

Un microbuz cu 7 pasageri, implicat într-un accident pe autostrada A3. Un pneu ar fi explodat în mers

Un microbuz cu 7 pasageri a fost implicat, vineri după-amiază, într-un accident pe autostrada A3, în zona localității Gruiu, județul Ilfov, informează reporterul Observator Bogdan Dinu. 

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 18:54

Vezi și

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 34, în zona localității Gruiu, județul Ilfov, șoferul unui microbuz de transport persoane în care se aflau 7 pasageri, care se deplasa pe sensul de mers către Ploiești, a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul marginal.

În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a suferit răni ușoare. Traficul rutier este blocat pe toate benzile sensului de mers București-Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.  Un elicopter SMURD a fost solicitat în zonă. 

Ce spun polițiștii

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 17:03, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Autostrada A3, Calea 1 (direcția București-Ploiești), la km. 34, în care a fost implicată o singură autoutilitară.

Din primele informații, un conducător auto cu permisul de conducere valabil, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea pe sectorul de drum mai sus-menționat, în urma unei explozii a pneului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul de protecție.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Atât conducătorului auto, cât și celor 7 pasageri le-au fost acordate primele ingrijiri medicale, iar 3 dintre aceștia au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un microbuz cu 7 pasageri, implicat într-un accident pe autostrada A3. Un pneu ar fi explodat în mers