Antena Meniu Search
x

Un migrant a murit după ce ar fi căzut de sub un TIR, pe Centura Capitalei, fiind apoi atacat de câini

Moarte cumplită pe Centura București. Un migrant care se ascundea sub un TIR ar fi căzut pe carosabil, suferind răni extrem de grave ce au dus la deces. Ulterior, trupul neînsuflețit ar fi fost atacat de câini. La fața locului s-au deplasat specialiști ai Serviciului de Medicină Legală, pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs decesul.

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 14:06

Vezi și

Din primele date, victima ar fi un cetățean străin, migrant, care se ascundea sub un TIR. În timpul mersului, acesta ar fi cazut de sub mastodont, fiind rănit grav. Ulterior, câinii din zonă au încercat să îl atace. 

"În această seară, în jurul orei 18:06, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o persoană, cu privire la faptul că pe DNCB - din Cernica se află un cadavru pe carosabil. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon și ai Serviciului de Investigații Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări polițiștii au observat cadavrul ca fiind parțial dezbrăcat, acesta ar fi fost mâncat de câini, iar în zona capului lipsește o parte din scalp. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la fața locului, pentru efectuarea de activități din competență", a transmis IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un migrant a murit după ce ar fi căzut de sub un TIR, pe Centura Capitalei, fiind apoi atacat de câini