Antena Meniu Search
x

Video Un militar amenință că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc din Timișoara. Pompierii au montat deja o pernă gonflabilă

Intervenţie tensionată, la această oră, a poliţiştilor, medicilor şi pompierilor din Timişoara. Un bărbat în vârstă de 37 de ani ameninţă că se sinucide de la etajul şapte al unui bloc din oraș.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 13:25

Vezi și

Bărbatul, care este cadru militar, ar fi depresiv iar un episod ar fi declanşat situaţia de la această oră. Soţia sa este în apartament alături de negociatori din poliţie şi încearcă să-l convingă să renunţe la ameninţări. La faţa locului intervin pompierii care au montat deja o pernă gonflabilă.

”Un bărbat în vârstă de 37 de ani ameninţă că se arunca de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Sagului din Timisoara. La faţa locului sunt poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timişoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş, pompierii şi un echipaj medical”, a transmis IPJ Timiş.

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc. Aceasta a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Știre în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un militar amenință că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc din Timișoara. Pompierii au montat deja o pernă gonflabilă