Antena Meniu Search
x

Un militar român a doborât recordul pentru cele mai multe flotări într-o mână

Gabriel Ban, un militar din Medgidia, celebru pentru recordurile sale la flotările executate într-o multitudine de stiluri, continuă să ne bucure cu reuşitele sale.

Un militar român a doborât recordul pentru cele mai multe flotări într-o mână - Facebook

Gabriel Ban, un militar din Medgidia, celebru pentru recordurile sale la flotările executate într-o multitudine de stiluri, continuă să ne bucure cu reuşitele sale.

Cel căruia i se spune „Tanchistul“ a doborât recordul deţinut de cunoscutul culturist român Florin Uceanu la numărul de flotări executate într-o mână timp de un minut. Vechiul record era de 28 de flotări, iar Gabriel a făcut 72, într-o competiţie cu alţi şase aspiranţi la glorie. Acest record este şi mondial, neexistând în „Guiness World Records“, dar pentru aceasta trebuie omologat.

„Iniţial, mi s-a părut greu de doborât acest record. Eu mă pregătisem pentru un record de anduranţă, flotări la paralele, şi nu ştiam cum va fi acesta. În plus, primul concurent a reuşit 50 de flotări şi, recunosc, m-am cam speriat. Ştacheta a fost ridicată foarte sus de prima dată, apoi foarte repede a fost depăşită şi această valoare. Fiind ultimul, eu am intrat cam cu frică pe scenă, având presiune. A fost greu, oarecum, şi moral, şi fizic. Dar m-am descurcat, că sunt militar şi trebuia să trag tare, ca să nu râdă lumea de mine“, a declarat Gabriel Ban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un militar român a doborât recordul pentru cele mai multe flotări într-o mână