Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un motel şi un restaurant din Băile Herculane, arse din temelii într-un incendiu devastator. Pompierii au lichidat flăcările după 6 ore

Un motel şi un restaurant din Băile Herculane au fost distruse de flăcări, după ce un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă, potrivit ISU Caraş-Severin.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 12:09

La fața locului, s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere. Forțele au fost suplimentate cu încă 2 autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Drobeta" al județului Mehedinți. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat pe întreaga suprafață a celor două corpuri, în total de aproximativ 600mp.

"În urma incendiului, au ars în totalitate acoperişul din tablă al restaurantului, echipamentele bucătăriei, grupurilor sanitare şi terasa, mobilierul existent în interior şi tâmplăria PVC aferentă acestora. În motelul de lângă restaurant, de tip P+2, au ars acoperişul din tablă, 5 camere şi un apartament în totalitate, iar, parţial, a fost afectat un apartament cu 3 camere şi living. De asemenea, au fost afectate două autoturisme aflate în parcarea din faţa restaurantului", a precizat ISU Caraş-Severin.

Flăcările au fost stinse după 6 ore

În aceste momente, pompierii acționează pentru identificarea posibilelor focare ascunse și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. După o luptă cu flăcările de aproximativ 6 ore, s-a reușit limitarea propagării incendiului, pompierii reușind să salveze restul încaperilor din motel, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului se află în curs de cercetare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un motel şi un restaurant din Băile Herculane, arse din temelii într-un incendiu devastator. Pompierii au lichidat flăcările după 6 ore