Antena Meniu Search
x

Un motociclist a lovit un poliţist, apoi a gonit pe străzile din Buftea. Prietenul care îl insoţea a ieşit pozitiv la cannabis

Un poliţist din Buftea a fost rănit de un motociclist fugar. Omul legii a încercat să îl oprească pentru verificări însă acesta nu a oprit și l-a acroșat. 

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 14:13

Poliţist de la rutieră, lovit de un motociclist în timpul unui filtru, în Buftea
Poliţist de la rutieră, lovit de un motociclist în timpul unui filtru, în Buftea - Shutterstock - foto ilustrativ

Polițiștii rutieri din Ilfov au încercat să oprească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2 motociclete care se deplasau pe DN1A, dinspre Crevedia în direcția București, scrie Mediafax.

Agentul a ajuns la spital

Unul dintre cei doi motocicliști a redus inițial viteza de deplasare, iar când a ajuns în apropierea polițistului, a întors motocicleta de mai multe ori și a mărit viteza, lovindu-l pe polițist. Apoi, ambii motocicliști au fugit de la locul faptei.

Polițiștii au trecut la urmărirea motocicliștilor, care la un moment dat și-au continuat deplasările pe străzi diferite, context în care echipajul de poliție a continuat urmărirea motocicletei care îl acroșase pe polițist, însă a pierdut-o din cauza vitezei foarte mari cu care se deplasa a motocicleta.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, au fost identificați și depistați ambii motocicliști. Aceștia au fost testați cu aparatele alcooltest și drug test, stabilindu-se faptul că al doilea motociclist avea rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, conform IPJ Ilfov.

A fost deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ultraj.

Ce spun autorităţile

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un motociclist a lovit un poliţist, apoi a gonit pe străzile din Buftea. Prietenul care îl insoţea a ieşit pozitiv la cannabis