Antena Meniu Search
x

Video Un nou incident la Spitalul de Urgenţă din Brăila: O bucată de grindă s-a desprins din senin de la etajul 6 şi a căzut lângă intrarea veche a spitalului

Incident periculos la Spitalul de Urgenţă din Brăila, acolo unde o grindă ornamentală din beton, lipită de fereastra etajului 6, s-a prăbuşit in gol. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. La începutul anului, în acelaşi spital, un lift a căzut în gol trei etaje, iar două persoane au fost rănite. 

de Radu Dan

la 22.02.2023, 09:04

Vezi și

Bucata de ornament din beton, de aproximativ un metru s-a desprins din senin de la fereastra etajului 6 al Spitalului de Urgenţă Brăila şi a rupt o copertină din tablă. Norocul a fost că incidentul s-a produs lângă o intrare veche a spitalului şi astfel nimeni nu a fost rănit. 

Un nou incident la Spitalul de Urgenţă din Brăila

Ştefan Stoian – purtător cuvânt ISU Brăila: La faţa locului s-a deplasat autospeciala de intervenţie la înălţime pentru verificarea celorlalte bucăţi de construcţie, astfel încât să nu fie pusă în pericol viaţa celor sunt în zona respectivă. 

Conducerea spitalului spune că de vină ar fi vechimea clădirii. Aceasta este încadrată în clasa a treia de risc seismic, dar urmeză să fie total reabilitată pe fonduri europene.

Delia Râşnoveanu - director Spitalul Urgență Brăila: Urmează în zilele să solicităm, tot la ISU probabil, o expertiză a tuturor bucăţilor ca să nu mai fie fisuri sau să mai cadă ceva.  

Acest incident vine la nici două luni după ce un lift din aceeaşi clădire a spitalului a căzut în gol 3 etaje. În lift se aflau 4 persoane, iar două dintre ele au fost rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un nou incident la Spitalul de Urgenţă din Brăila: O bucată de grindă s-a desprins din senin de la etajul 6 şi a căzut lângă intrarea veche a spitalului