Antena Meniu Search
x

Un nou rând de panouri a fost amplasat în parcurile care găzduiesc operele lui Brâncuşi

Autorităţile din Tg. Jiu sunt cât se poate de perseverente! După ce au amplasat de două ori panouri cu greşeli gramaticale în parcurile care găzduiesc operele l

la 28.11.2017, 18:02
Vezi și

Autorităţile din Tg. Jiu sunt cât se poate de perseverente! După ce au amplasat de două ori panouri cu greşeli gramaticale în parcurile care găzduiesc operele lui Brâncuşi, acum fac o nouă încercare.

Autorităţile din Târgu Jiu au montat panourile de avertizare prima oară în primăvara acestui an. Asta după ce mai mulți tineri au vandalizat Coloana Infinitului şi au scrijelit diverse mesaje pe opera marelui sculptor român. Consiliul local a adoptat atunci măsura de a interzice atingerea operelor și instituirea pazei la obiective. Şi a ajuns deja la a treia variantă de panouri.

Asta pentru că primele panouri amplasate au conţinut greşeli gramaticale şi de exprimare. Aşa că autorităţile speră că a treia oară e cu noroc. Cei o sută de mii de lei cât costă cele 16 noi panouri de avertizare vor fi achitaţi din bugetul local al primăriei Tărgu Jiu.

Turiştii care merg să viziteze cele două parcuri dedicate lui Brîncuşi vor putea descarca și un program pe telefon prin care vor avea acces la  informaţii, în mai multe limbi străine, despre operele sculptorului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un nou rând de panouri a fost amplasat în parcurile care găzduiesc operele lui Brâncuşi