Antena Meniu Search
x

Un oltean, prins drogat la volan, după ce polițiștii au observat că are un comportament suspect. Fapta lui nu a rămas nepedepsită

Un tânăr este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost oprit de oamenii legii, în comuna Vîlcele, județul Olt pentru verificări, iar atunci polițiștii au observat că acesta are un comportament suspect. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 14.01.2023, 14:05

Un oltean, prins drogat la volan, după ce polițiștii au observat că are un comportament suspect
Un oltean, prins drogat la volan, după ce polițiștii au observat că are un comportament suspect - Shutterstock

După verificările efectuate, polițiștii au observat că olteanul are un comportament suspect, așa că l-au testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, respectiv T1C MDMA. 

Șoferul a fost condus imediat la SJU Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism. Fapta lui nu a rămas nepedepsită, așa că s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

"În noaptea de 13/14 ianuarie a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Coteana, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu, pe Drumul Județean 653, în comuna Vîlcele, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din orașul Drăgănești-Olt. În urma verificărilor efectuate, întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, respectiv T1C MDMA.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările", au transmis reprezentanții IPJ Olt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un oltean, prins drogat la volan, după ce polițiștii au observat că are un comportament suspect. Fapta lui nu a rămas nepedepsită