Antena Meniu Search
x

Un pacient de 55 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului din Câmpina. Medicii nu au mai putut decât să declare decesul

Tragedie şocantă: Un pacient de 55 de ani s-a aruncat vineri dimineața de la etajul 4 al spitalului în care era internat, în Câmpina.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 15:34

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din Câmpina au fost sesizați vineri dimineața, în jurul orei 2.00, prin apel la 112, de către un reprezentant al unei unități medicale cu privire la faptul că un pacient s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unității.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat este vorba de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Șotrile. Ulterior, personalul medical al spitalului a declarat decesul bărbatului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei, potrivit Mediafax.

„Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni contra vieții, cu intenție”, transmite Poliția Prahova.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un pacient de 55 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului din Câmpina. Medicii nu au mai putut decât să declare decesul